Aktualno

Krenimo u kulinarsko istraživanje – s vrhnjem za kuhanje ZELENE DOLINE

Kada se susreću kreativnost i želja ostvarivanja potpunog obroka preuzima nas strast, a udruživanje odličnih sastojaka nas vodi na put kulinarskog ostvarivanja. Tanka je crta između običnog i a la carte užitka. Tajna leži u odabiru kvalitetnih sirovina koja jelima daju punoću okusa. Pritom se kao tajni sastojak predstavlja vrhnje za kuhanje, novost u ponudi mliječnih proizvoda ZELENE DOLINE.

Trajno mlijeko ZELENE DOLINE, isključivo od slovenskog mlijeka

Trajno mlijeko ZELENE DOLINE proizvedeno je isključivo od slovenskoga mlijeka. Možete odabrati mlijeko s 3,5 ili s 1,5% m.m., a osobama s osjetljivijom probavom preporučujemo trajno mlijeko bez laktoze. Ponuda sada uključuje i manje pakiranje - predstavlja se trajno mlijeko ZELENE DOLINE s 3,5% m.m. u pakiranju od 0,5 L.

Ambiciozni planovi šire ponudu proizvoda Zelene Doline

Mliječni proizvodi Zelene Doline naša su strast. Stoga smo odredili ambiciozne planove i usmjerili se u tehnološko ažuriranje linije punjenja koje omogućava vlastitu proizvodnju tekućih jogurta Zelene Doline, punjenih u PET-ambalaži. Vjerujemo da će praktična ambalaža i raznolikija ponuda tekućih jogurta obogatiti životni zanos naših vjernih kupaca te, uz kulinarske užitke, dodatno jačati njihovo povjerenje u robnu marku Zelene Doline.

28 medalja za Zelene Doline na sajmu AGRA

Stručnjaci su ponovo prepoznali izvrsnost mliječnih proizvoda Zelene Doline i na 30. Međunarodnom ocjenjivanju mijleka i mliječnih proizvoda dodijelili im 28 medalja.