Krenimo u kulinarsko istraživanje – s vrhnjem za kuhanje ZELENE DOLINE

Kada se susreću kreativnost i želja ostvarivanja potpunog obroka preuzima nas strast, a udruživanje odličnih sastojaka nas vodi na put kulinarskog ostvarivanja. Tanka je crta između običnog i a la carte užitka. Tajna leži u odabiru kvalitetnih sirovina koja jelima daju punoću okusa. Pritom se kao tajni sastojak predstavlja vrhnje za kuhanje, novost u ponudi mliječnih proizvoda ZELENE DOLINE.

sampioni

Sampioni

Naše kuhanje prati lakoća, strast i užitak, kako bismo napisali vlastitu priču šefa a la carte u domaćoj kuhinji. Tajna je u sastojcima, pri čemu su na prvom mjestu njihova kakvoća i svježina. Za pripremu jela, posebice umaka, prelijeva i priloga, vrhnje za kuhanje ZELENE DOLINE predstavlja neizostavnu notu okusa. Njime pripremamo obroke kao pravi kuhinjski majstori, priprema je brža, a hrana ukusnija.

Vrhnje za kuhanje ZELENE DOLINE odlikuje kremasta tekstura. Odlično se isprepleće u ulozi umaka od vrhnja kojim prelijemo tjesteninu, također kao prilog pilećim prsima. Ako smo u vječitoj borbi s vremenom ali bismo svejedno pojeli nešto dobro, možemo si priuštiti raviole punjene skutom s vrhnjem.

Vrhnje za kuhanje ZELENE DOLINE zasigurno zadovoljava kriterije kulinarske kakvoće.

Proizveden je od slovenskog mlijeka, otkupljenog isključivo na domaćem otkupnom području. Također ga odlikuje znak „Bez GMO – obrađeno/proizvedeno bez genetski modificiranih organizama“, što mu daje dodatnu prednost pred konkurencijom. Čep na vrhu ambalaže omogućava njegovu jednostavnu i brzu uporabu. Ako nismo upotrijebili cijelu količinu, ambalažu jednostavno zatvorimo, stavimo u hladnjak i upotrijebimo sljedeći dan.

Kod kulinarskog kreiranja nas vodi strast odličnosti zavijena u veo istine koja u sebi nosi poslovicu: Ljubav ide kroz želudac.