Trajno mlijeko ZELENE DOLINE, isključivo od slovenskog mlijeka

Trajno mlijeko ZELENE DOLINE proizvedeno je isključivo od slovenskoga mlijeka. Možete odabrati mlijeko s 3,5 ili s 1,5% m.m., a osobama s osjetljivijom probavom preporučujemo trajno mlijeko bez laktoze. Ponuda sada uključuje i manje pakiranje - predstavlja se trajno mlijeko ZELENE DOLINE s 3,5% m.m. u pakiranju od 0,5 L.

sampioni

Sampioni

Trajno mlijeko ZELENE DOLINE odlikuje osvježavajući okus. Ponudu predstavlja trajno mlijeko s 3,5% m.m. i s 1,5% m.m. Osobama s osjetljivijom probavom najbolje će odgovarati trajno mlijeko s 3,5% m.m. ZELENE DOLINE bez laktoze.

Kako bi svako mogao pronaći nešto za sebe, robna marka ZELENE DOLINE predstavlja novost, trajno mlijeko s 3,5% m.m. u manjem pakiranju od 0,5 litra.

Kada konzumiramo mlijeko ne smijemo zaboraviti da nam nijedna druga hrana ne osigurava toliko životno neophodnih tvari. Sadrži visokovrijedne mliječne bjelančevine, izuzetan je izvor vitamina, kalcija i drugih mineralnih tvari. Svojim bogatim sadržajem prati pojedinca od rođenja, kroz djetinjstvo i razvoj sve do zrelih godina. Mlijeko je hrana koja organizmu daje mnogo hranjivih tvari. Stručnjaci ga toplo preporučuju.

Trajno mlijeko ZELENE DOLINE je proizvedeno isključivo od slovenskog mlijeka. Direktor Mlekarne Celeia, Jakob Marjan, upozorava da je slovensko sirovo mlijeko bolje od mlijeka drugih europskih država. Upravo u tome vidi priliku - da Mlekarna Celeia slovenskom potrošaču ponudi kvalitetan proizvod te da ujedno pojača prisutnost robne marke ZELENE DOLINE na tržištu.

Kakvoću trajnog mlijeka ZELENE DOLINE dodatno potvrđuje znak „Bez GMO – obrađeno/proizvedeno bez genetski modificiranih organizama“. To znači da, s više od 1.100 proizvođača, u Mlekarni Celeia smo uspjeli osigurati sljedivost krme. Osiguramo da životinje za mlijeko nisu bile hranjenje biljkama i smjesama za krmu proizvedenim iz genetski modificiranih biljaka. Dodaci u proizvodnji hrane također ne sadrže genetski modificirane organizme.